TENTANG SAYAPEMBELI EMAS,SURAT PAJAK 
013-6133543

Assalamualaikum & salam sejahtera.

Selamat datang ke Laman Web Rasmi BUYGOLD77RESOURCESBUYGOLD77  Resources adalah sebuah syarikat berdaftar milik bumiputra sepenuhnya. Kami ditubuhkan secara rasmi dan diperbadankan di bawah akta syarikat 1965.Kami di BUYGOLD77  Resources menyediakan perkhidmatan seperti jual/beli emas, emas terpakai, dinar, barang kemas, syiling dan tempahan emas, suasa dan perak.Kami juga menyediakan khidmat menebus surat pajakan. Kami Amat berterima kasih dan mengalu-alukan hasrat anda untuk berurusan dengan kami.


Buat masa sekarang, perniagaan kami juga membantu dengan menukarkan barang kemas yang lama, yang tidak diingini atau rosak dengan wang tunai. Mungkin anda mempunyai banyak sebab mengapa anda ingin menjual emas. Kemungkinan besar kerana harga emas yang tinggi membolehkan anda untuk membuat keuntungan besar atau mungkin anda hanya memerlukan wang tunai segera.
Apapun alasan itu, kami memastikan bahawa anda akan mendapat wang anda dengan segera. Kami membayar ribuan ringgit setiap minggu untuk pelanggan di seluruh Malaysia yang ingin menjual emas.

Ulasan